Waas Security is je partner in veiligheidsoplossingen

Waas Security is een allround beveilingsinstallateur gespecialiseerd in totale beveiligingsoplossingen op maat voor particulieren en kmo's.

Waas Security: een persoonlijke aanpak in beveiliging

Waas Security installeert inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging en netwerkbekabeling, zowel bij nieuwbouwprojecten als in bestaande woningen of bedrijven over heel Vlaanderen. Een stand-alone oplossing of volledig geïntegreerd: we klaren de klus. Voor elk project, klein of groot, voeren we persoonlijk contact altijd hoog in het vaandel. Uiteraard voldoen onze veiligheidsoplossingen aan de wettelijke voorschriften.

Onze sterktes

Altijd mee met de laatste ontwikkelingen

We volgen de laatste ontwikkelingen op het vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging en netwerkbekabeling op de voet. Op die manier bieden we onze klanten altijd een perfecte oplossing die klaar is voor de toekomst.

Persoonlijk contact staat altijd voorop

We komen graag ter plaatse voor een gratis audit van je huidige situatie of bestaande beveiligingsinstallatie. We maken gratis een offerte voor het installeren, aanpassen of uitbreiden van de beveiligingsinstallatie die functioneert zoals je dat wilt.

Werkgever werkt mee en is je aanspreekpunt

Zaakvoerder Alexander is op de hoogte van alle projecten en werkt in de meeste gevallen zelf mee aan de oplossing. Voor, tijdens en na: je kunt altijd op de input van de zaakvoerder zelf rekenen. Geen 1001 contacten, maar duidelijke taal van een en dezelfde persoon.

Je veiligheid is ons heilig

We lezen dagelijks in de kranten over inbraken, branden en ander onheil, zowel bij particulieren als bedrijven. Daarbij denken we dan meestal: dat had vermeden kunnen worden. Elk beveiligingsprojec voelt voor ons dan ook telkens opnieuw aan als onze bijdrage tot een iets veiligere wereld. Daarom zijn we ook zo gepassioneerd door alle trends in beveiliging, daarom overleggen we zo graag persoonlijk met de klant, daarom installeren we onze oplossingen ook elke dag met volle toewijding. Voor de veiligheid van onze klanten!

Getuigenissen

Nulla dignissim nunc ac lobortis elementum. In tristique diam sit amet est scelerisque suscipit. Duis finibus metus ut lacus rutrum pulvinar.

Voornaam naam

Cras vitae auctor quam, sed condimentum odio. Vestibulum id turpis sit amet dui euismod molestie. Pellentesque dictum sed mauris quis dignissim.

Voornaam naam, bedrijf

Recente projecten

Waas Security

Grote baan 24
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens