Toegangscontrole

Hou volledige controle over wie welke delen van je bedrijf betreedt en geef alleen toegang aan wie je wilt.

Het is logisch dat bij een bedrijf niet zomaar iedereen af en aan kan lopen. Dat begint al bij het eventuele bedrijfsparkeerterrein dat je het liefst gereserveerd ziet voor werknemers of bezoekers en klanten. Maar ook binnen het bedrijf kan het aangewezen zijn dat niet iedereen zomaar van de ene afdeling in de andere loopt, al is het maar voor de veiligheid. Klanten of bezoekers kunnen welkom zijn in het kantoorgedeelte, maar kunnen gevaar lopen in de productieruimtes. Zelfs niet alle werknemers hoeven toegang te krijgen tot elke zone van je bedrijf. Dat kun je allemaal regelen met toegangscontrolesystemen.

Kies zelf wie waar komt in je bedrijf

Waas Security installeert een brede waaier aan oplossingen voor elektronische toegangscontrole. Dat kan door middel van een codesysteem, een badgesysteem, op basis van biometrische gegevens zoals een vingerafdruk of een irisscan of zelfs de NRC-chip van een smartphone. Toegangscontrole kan geïnstalleerd worden op alle deuren, elektrische poorten of afsluitingen.

Via het netwerk kan de toegangscontrole beheerd worden via software die we op een computer installeren.

Een sleutelelement in onze persoonlijke aanpak is een gratis plaatsbezoek. Aarzel niet ons te contacteren en we dokteren samen een geschikte oplossing uit.

 

Wil je graag een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie, advies of een prijsraming voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of netwerkbekabeling?

Waas Security

Grote baan 24
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens