Netwerkbekabeling

Een goed werkende veiligheidsoplossing vereist bekabeling die voldoet aan de hedendaagse normen.

Netwerkbekabeling is geen beveiligingsoplossing an sich. Het is wel het middel om een goed werkende beveiligingsoplossing te garanderen. Daar wringt soms het schoentje bij bedrijven die al lang op bestaande infrastructuur voortbouwen. De basis van het netwerk, de netwerkbekabeling zelf, heeft nog geen upgrade gekregen. Vandaag is het zo dat, als je 1 Gb per seconde door je netwerk wilt jagen, je een UTP-bekabeling cat. 6 nodig hebt. Bij heel wat bedrijven is dat nog cat. 5 of lager. Voor je nieuwe actieve hardware (camera's, switches, beveilingssystemen) installeert, moet je dus eigenlijk eerst je passieve hardware (de bekabeling) op niveau brengen.

First things first: netwerkbekabeling volgens de hedendaagse normen

Waas Security zorgt voor alle netwerkbekabeling volgens de huidige normen. We spreken dan over UTP-bekabeling cat. 6 of glasvezelbekabeling. Met die toekomstgerichte ingreep is je bedrijf klaar om de nieuwste hardware, ook op het vlak van alle beveilingssystemen die we aanbieden, maximaal te laten renderen en optimaal te laten werken. Je IT-afdeling zorgt voor de switches en routers, wij voor de kabels. Wil je ook hulp bij netwerkhardware, dan kunnen we die op vraag ook uitwerken.

Weet je niet hoe je netwerk en bekabeling eraan toe zijn? Volledig binnen onze filosofie van de persoonlijke aanpak komen we graag bij je bedrijf op plaatsbezoek en analyseren we de huidige toestand. Op basis daarvan verstrekken we het nodige bekabelingsadvies.

Wil je graag een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie, advies of een prijsraming voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of netwerkbekabeling?

Waas Security

Grote baan 24
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens