Inbraakbeveiliging

Bescherm je waardevolle voorwerpen thuis of je bedrijfsinstallaties.

In België worden gemiddeld 200 inbraken per dag gepleegd. Niemand wil waardevolle voorwerpen ontvreemd zien uit zijn woning. Daarom is degelijke inbraakbeveiliging geen overbodige luxe. De zichtbare aanwezigheid van een inbraakbeveilingssysteem kan al afschrikken, waardoor je inbraakschade kunt vermijden. Verder speelt ook de factor van je persoonlijke veiligheid: er wordt tegenwoordig ook gewoon ingebroken terwijl de bewoners thuis zijn.

Waas Security beveiligt tegen inbraak

Waas Security is gespecialiseerd in de plaatsing van een professioneel inbraakbeveiliging op maat. Onze installaties kunnen zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen geplaatst worden. Al onze oplossingen zijn bekabeld. Waas Security werkt alleen met gerenommeerde merken bij de installatie van professionele inbraakcentrales, zowel voor particulieren als kmo's. Het design van de verschillende codeklavieren zorgt ervoor dat ze volledig geïntegreerd kunnen worden in je interieur.

Onze persoonlijke aanpak is heilig: we komen graag ter plaatse om een beveiligingssysteem aan te bieden op maat van je noden en wensen. Zo een plaatsbezoek is volledig gratis.

 

Wil je graag een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie, advies of een prijsraming voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of netwerkbekabeling?

Waas Security

Grote baan 24
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens