Camerabewaking

Een wakend oog legt alle verdachte bewegingen vast bij je thuis of op je bedrijf.

Met camerabewaking kun je elke verdachte beweging in en rond je woning of bedrijf vastleggen. Geen enkele vorm van criminaliteit ontsnapt aan het oog van de camera. We denken daarbij aan inbraak, diefstal of vandalisme. Met camerabewaking kun je achteraf de feiten bewijzen aan de hand van de opgenomen beelden. Bovendien is camerabewaking een goed afschrikmiddel. Individuen met slechte bedoelingen die een camera opmerken, zullen minder vlug geneigd zijn om tot hun criminele actie over te gaan.

Camerabeveiliging op maat van je woning of bedrijf

Waas Security installeert camerabewaking waarmee je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs al je niet aanwezig bent. Via je smartphone kun je vrijwel vanop elke locatie waar je internetverbinding hebt, inloggen op het camerasysteem. Zo kun je onmiddellijk de camerabeelden raadplegen. Er bestaan vandaag moderne IP-camera's in alle kwaliteiten en soorten. Voor elk budget vinden we samen een goede oplossing. Behalve camera's kunnen we ook de nodige hybride recorders installeren. Die recorders maken het mogelijk een bestaande installatie uit te breiden zonder dat het noodzakelijk is alle aanwezige camera's te vervangen. Je kunt die blijven bekijken via eenzelfde programma.

Waas Security plaatst de benodigde recorders, servers en camera's zowel bij bedrijven als particulieren.

Onze persoonlijke aanpak is heilig: we komen graag ter plaatse om een beveiligingssysteem aan te bieden op maat van je noden en wensen. Zo een plaatsbezoek is volledig gratis.

 

Wil je graag een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie, advies of een prijsraming voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of netwerkbekabeling?

Waas Security

Grote baan 24
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens