Camerabewaking is uitermate geschikt voor het vaststellen van verschillende soorten criminaliteit.We kunnen hierbij denken aan diefstal, vandalisme,… . Met een camerabewaking kan u achteraf ook de feiten bewijzen aan de hand van de opgenomen beelden. Eveneens werkt het goed als een afschrikmiddel. Indien personen merken dat ze gefilmd worden gaan ze minder snel een crimineel feit plegen.

Met onze camerabewaking kan u steeds een oogje in het zeil houden, zelfs indien u niet aanwezig bent. Door het voorzien van mobiel internet op uw smart Phone kan u van vrijwel elke locatie inloggen op uw systeem. Zo kan u onmiddellijk de camerabeelden raadplegen.

De moderne IP camera’s zijn er in alle kwaliteiten en soorten zodanig dat er voor iedereen een goede oplossing(te vinden is. Tevens kunnen wij ook de nodige hybride recorders voorzien. Deze recorders maken het mogelijk een bestaande installatie uit te breiden zonder dat het noodzakelijk is alle bestaande camera’s te vervangen. Je kan deze nog steeds bekijken via één programma.

Wij, WAAS Security, voorzien de plaatsing van de benodigde recorders, servers en camera’s. We bieden dit aan voor zowel bedrijven als particulieren.

Indien u interesse heeft aarzel niet ons te contacteren. Zo kunnen wij voor u een gratis offerte op maat maken.